Milkomak Gıda

Milkomak Gıda

Hızlı Şok Soğutucular / Dondurucular

Hızlı Şok Soğutucular / Dondurucular

Temsilci : FRIGOR-BOX Soğuk Hava Depoları & Şok Dondurucular – Sektör : Soğutma Teknolojisi

TÜM SICAKLIK ARALIKLARI İÇİN -40 ° C ila + 120 ° C;

TÜM ÜRÜNLER İÇİN et, balık, süt ürünleri ve nişastalı ürünler, tatlı
ve tuzlu hamur işleri , meyve ve sebzeler, çiğ veya önceden paketlenmiş yiyecekler, paketlenmemiş veya tepsilerde.

 AVANTAJLAR:

Soğuk
ARTIŞ sayesinde işinizi DÜZENLEYİN İşleme döngülerinin yönetimi sayesinde ihtiyaç duyduğunuzda mevcut miktarları artırabilirsiniz. Mutfaklarınızda ve atölyelerinizde kesinti sürelerini azaltmak , yaratıcılığınızı geliştirmek için zaman bulmanızı sağlar.

PROGRAM hep sizin günler ve iş yükleri müşterileriniz için BÜYÜK ürünler olur. 

TASARRUF Iskartaların ortadan kaldırılması ürünlerinizin maliyetlerini düşürmenizi sağlar.

Çekirdek sıcaklığın hızlı bir şekilde düşürülmesi, pişmiş yiyeceklerin kalitatif özelliklerinin korunmasına izin verir. Kalbinde + 3 ° C’ye ulaşmak , gıdanın yaşlanmasının ana nedeni olan bakteri büyümesini hızla önler .
Şok soğutma döngüsü, hem içeride hem dışarıda kokularını korurken kreasyonlarınızı hızlı ve nazikçe soğutmanıza olanak tanır.
Yemekleriniz ihtiyaç duyulduğunda her zaman hazır olacaktır.

Yiyecekleri zaman içinde korumak, eski zamanlardan beri her zaman bir insan sorunu olmuştur. Bugün FRIBOX hızlı dondurucularla ürünleriniz
orta veya uzun vadede bile değişmeden kalacaktır, donma süreci ve soğuğun hızlı nüfuz etmesi sayesinde mikro kristallerin oluşumu tercih edilir ,
yiyeceklerinizin moleküler parçalanması veya madde kaybı önlenir. besinler.
Çözüldüğünde, ürün ağırlık kaybı, koku ve ilk organoleptik nitelikleri olmadan taze hazırlanmış gibi görünecektir.

YEDİ denetleyici (TEPSİ MODELLERİ’nde standart)

Yedi denetleyici, çekirdek sıcaklığını kontrol ederek hem zamana hem de sıcaklığa göre ani soğutma (+ 3 ° C) veya dondurma (-18 ° C) döngülerini yönetebilir ürünün. Çok renkli arka ışık işlevi simgelerine sahip ekran görüntüleyici, hızlı bir bakışla seçilen döngü türünü ve aynı ilerlemeyi anlamanızı sağlar. Hat, 2 röle çıkışını (kompresör ve evaporatör fanı) veya 4 röle çıkışını (kompresör, evaporatör fanı, defrost ve yapılandırılabilir) yönetebilen kontroller içerir.

NINE kontrolör, hızlı arabalı şok soğutucularını yönetmek için kullanılır; kontrolör, hızlı soğutma (+ 3 ° C) veya dondurma (-18 ° C) döngülerini her ikisinde de yönetebilir. zaman ve sıcaklık, ürünün çekirdeğindeki sıcaklığı kontrol ederek.
Ekrandaki çift görüntüleyici, hem devam eden döngüye duyarlı sıcaklıkları hem de şok soğutma süresini aynı anda görüntülemenizi sağlar.
Kontrolör 10 röle çıkışını yönetebilir (kompresör, evaporatör fanı, defrost, kondenser fanı, UV ışığı, kapı çerçevesi, alarm, kabin ışığı, iğneli ısıtma).
Model ayrıca, PM100A baskı modülüne bağlantı için bir RS485 seri bağlantı noktasına, HACCP işlevine ve 99 farklı çalışma programının depolanmasına sahiptir.
Ölçüm aralığı:
PTC için -50
ila 99 ° C, NTC için -40 ila 99 ° C

DOKUNMATİK Kontrol Cihazı (Ek ücret ile) EN ÇOK TALEP EDEN KULLANICILAR İÇİN EN İYİSİ
A / S döngülerinin optimum yönetimi için 100 tarif
Renkli dokunmatik ekran
Her iş türü için farklı döngüler, farklı sıcaklıklar ve sürelerle programlanabilir
Arayüz renkli grafikler çeşitli işlevlere hızlı erişim sağlar.

Cihaz ayrıca talep üzerine, aşağıdaki işlevleri içeren özel ÇOK İŞLEVLİ döngülerin yönetimi için arayüz de mevcuttur (yalnızca MINI ve MAXI serisi ARALIKLAR için mevcuttur)

 – BUZ ÇÖZME
– DOĞAL YAPILANDIRMA
– YAVAŞ PİŞİRME
– DONDURMA SERTLEŞTİRME
– KURUTMA
– BUHARLAŞTIRICI FAN HIZI VARYATÖRÜ

TÜM KONTROLÖRLER iş döngüsünün sonunda otomatik olarak depoya geçer.

Sadece ŞOK CHILLER veya sadece DONDURUCU versiyonunda da mevcuttur.

Şok soğutucu / dondurucu, çalışma prensibi ve ürün sonucunun döngü süreleri açısından dondurucudan farklıdır. Dondurucular, ürünü kısa sürede istenilen sıcaklığa getiremez, ancak 16/24 saat sonra olur. Bu şekilde, sıvıdan katıya geçiş anlarında makro kristallerin oluşumunu desteklerler. Bu gerçek, ürünlerin organoleptik fakirleşmesinin sebebidir, makrokristaller aslında yiyeceklerin hücrelerini “kırarak” buz çözme aşamasında onları suyla serbest bırakırlar. Bu nedenle dondurulmuş ürünler, dondurma işlemi sayesinde (mümkün olan en kısa sürede çekirdekte -18 ° C’ye ulaşır) donmuş ürünlerden daha iyidir.

Benzer Ürünler