Lezzeti Sınırlarımızı Aşan ve Dünyanın Dört Bir Yanına Yayılan Simit Sarayı Şubeleri Makine ve Ekipman İhtiyaçların da Milkomak Ailesini Tercih etti.
İstanbul Merkez Şubesine verilen Özellikleri Ve Kalitesi Bakımın dan Dünyanın Pasta ve Unlu Mamuller de Kullanılan En İyi Şoklama Cihazlarından Olan,
Mıxed Blas Cıllers/Deep Freezers-Serıes Sıbırıan Model (Hızlı Şoklama) Ürünümüz Simit Sarayına Hayırlı Olsun.
SERIE POLARIS Ciclo abbattimento: temperatura di entrata e uscita al cuore da 80-90°C a +3°C in 90′ (1,5h) max Ciclo abbattimento surgelazione: temperatura di entrata e uscita al cuore da 80°C a -18°C in 240′ (4h) max Ciclo surgelazione: temperatura di entrata +20°C – uscita a -18°C al cuore in 120′ (2h) max Per bloccare l’alterazione batterica del prodotto fresco come richiesto dalle normative igienico-sanitarie.